2016 U.S.A Pacific Northwest Vistas

Dag 0; Ready to Go!

Zo, de vakantie is begonnen! Moet wel zeggen dat zo'n vertrek/vakantiedag in 1e instantie niet echt een vakantiegevoel geeft. Pfffff, wat moet een mens aan veel denken op die laatste dag voor vertrek, maar goed, daarom heet het waarschijnlijk Dag 0!

Wink

Nadat er eerst een uurtje gesport is, je moet de dag goed beginnen, wordt het tijd voor nog een wasje, een strijkje, opruimen en printen we vast de boardingpassen voor morgen uit. De ochtend vliegt voorbij en de trap op - trap af 'workout' doet het prima. Aan het einde van de ochtend liggen Anja haar spullen klaar om in de koffer te gaan. Nog een laatste check, nog wat dingen ....die we toch niet gaan dragen.... terug in de kast en dan kan alles erin. De weegschaal geeft 20,6kg aan. Keurig dus, want we mogen 23kg pp meenemen. Nadat we wat gegeten hebben, brengen we nog even een bezoekje aan moeders, om gedag te zeggen en dan is Benny zijn koffer aan de beurt. 17,8kg, incl de Dutch stroopwafels, Café Noir en Stimorol voor John en Maria. Dat hebben we goed gedaan!....al zeg ik het zelf.

Laughing

We vullen nog een koffertje handbagage met laptop, boek, routeplanners, hotelpapieren en Ben zijn filmapparatuur en dan is het pakken toch echt gedaan. Heerlijk.

Als de sleutels bij Wilma gebracht zijn gaan de stofzuiger en de dweil nog door het huis en halen we boven alvast alle stekkers uii het stopcontact. Na het eten nog een laatste koelkastcheck (niets meer erin wat er over 30 dgn vanzelf uitloopt) en dan is het wachten op Brendon, die even na 7u voor de deur staat. De koffers gaan in de auto, de laatste stekkers eruit en de deuren op slot. Bye, bye huis, tot over 4 weken....

Rond 8u zijn we bij het Ibis Hotel in Badhoevedorp.

Doeiii Brendon! Dankjewel voor het wegbrengen!

We hebben thuis al ingecheckt, dus we hoeven alleen de sleutel maar op te pikken. We hebben een, niet al te grote, maar verder prima kamer op de 2e verdieping. We droppen de koffers en gaan dan meteen naar het terras voor een bakkie leut.

Yesss, de vakantie is nu toch echt begonnen, dus tijd voor de 1e vakantie-selfie

Undecided

Straks op tijd naar bed, want we moeten er morgen vroeg uit en het wordt een lange, hele lange dag!

De volgende update morgen (als we daar de fut nog voor hebben) vanuit Seattle, U.S.A

Groetjes Benny & Anja

Riek

het is nu ECHT begonnen, YESSS vakantie

Heike

Truste en morgen heel veel plezier.

Marion

Veel plezier! !!!!

Gerda

Geweldig, ook een beetje jaloers.... Have fun and be safe!

ria

kan bij jou in de leer !!! minder gewicht dat mee mag top ..... fijne vakantie en ik lees mee

roelf en innessa

eindelijk vacantie nou genieten voor benny de eerste vier week geen dakleer we volgen jullie groeten

Petra en René

Poeh, wat vliegt dan een jaar voorbij....wij zaten vorig jaar in deze flow...nu zijn jullie aan de beurt!!!! Leuk om zo "mee te mogen reizen". Goeie vlucht en 'see you in Seatle'